Menu
  • Del

TOUR DE BRANCHE 2020

Campingbranchens årlige sports og fælles begivenhed “Tour De Branche” bliver i år afholdt hos Terrassen Camping i Silkeborg. Branchen har kørt dette cykelløb nu i 3 år og udover den motion vi får, er der lagt stor vægt på sammenholdet de forskellige imellem. Der er deltagere fra alle firmaer i branchen og der bliver både konkurreret på cyklen og snakket om løst og fast i branchen.

Vi fortsætter succesen fra de foregående år og cykler for fællesskabet. Dette er hele branchens dag, hvor vi hygger os sammen med en dejlig cykeltur og godt samvær.

Arrangementet er gratis, du skal blot investere dit gode humør. Der udleveres cykeltrøje og cykelbukser, så husk at opgive korrekt størrelse.

For deltagere, der ankommer onsdag, vil der være mulighed for aftensmad og social sammenkomst onsdag aften (overnatning sker for egen regning). Løbsarrangementet starter torsdag morgen kl. 8.00, hvor vi spiser morgenmad sammen, inden det går løs i det jyske.

I år vil der være 3 cykelruter (30, 60 og 90 km) samt en gårute (10 km). 

Ligesom i de foregående år cykler vi sammen, og der vil være masser af pitstops undervejs. Efter turene vil der blive serveret et godt måltid mad med drikkevarer til, og der vil være god tid til at være sammen og dele dagens oplevelser.

Alle  indenfor   campingbranchen   er   inviteret både forhandlere, importører, campingpladser og andre med tilknytning til campingbranchen.

Hvis du ikke allerede er medlem af facebook-gruppen Tour De Branche Danmark, så tilmeld dig, så du løbende kan blive informeret.

Lige som  de  foregående  år  vil  der  være  mulighed for at  ankomme  dagen  før.  Medbring blot telt, teltvogn, campingvogn eller autocamper. Der er også mulighed for at leje - kontakt Vivi eller Mike på 86841301, eller info@terrassen.dk

 

Det sker: Torsdag d. 20. august 2020
Sted: Terrassen Camping, Himmelbjergvej 9, 8600 Silkeborg
Tilmelding:  Senest 20. juli (pga. tøjbestilling).

Tilmeld dig her