Menu
  • Del

Nyt spændende campingsamarbejde ser dagens lys

Dato: 08- 07- 2021

Camp Now pladserne har fokus på hygge, kvalitet, nærvær, ordentlighed og vil være danskernes foretrukne valg indenfor camping.

Camping storhitter i Danmark og mange familier bliver hjemme for at nyde sommeren.

I 2020 valgte hver anden dansker at holde ferie i Danmark og det primære formål var at slappe af, lade op og nyde natur, strand, kyst og hav. Iflg. VisitDenmarks rapport fra 25. maj 2021 om danskernes ferieadfærd forventer tre ud af fire danskere også at holde ferie i Danmark i 2021 og kyst og natur er de primære valg.

Mange af disse danskere vil naturligt søge ud på nogle af de hyggelige danske campingpladser med god beliggenhed ud til netop kyst og natur, og gerne krydret med historiske og kulturelle oplevelser og seværdigheder i nærheden.

Netop hygge og god beliggenhed er i højsædet hos de pt. 12 pladser, som er gået sammen i en forening under navnet Camp Now.

Fælles for alle de foreløbig 12 pladser er, at de alle er selvstændige, uafhængige, familieejede pladser, hvor det ofte er muligt at møde ejere selv bag disken. Pladserne prioriterer nærvær, hygge, ordentlighed, bæredygtighed og ikke mindst kvalitet.

Vi har valgt at skabe dette samarbejde, da vi gerne vil arbejde sammen med andre pladser, der har samme værdier. Vi er i øjenhøjde med vores gæster og ved hvor vigtigt det er, at kvaliteten på vores pladser er i orden: udtaler Jane fra Vejlby Fed Strand Camping, der er en af de deltagende pladser. Vi har alle et godt kendskab til vores lokalområde og deler gerne vores egne yndlingssteder med vores gæster. De gode oplevelser er vigtige for at vi kan skabe en god og tryg ferie for vores gæster

Camp Now kommer til at bestå af pladser fra hele Danmark og har planer om at udvide med flere pladser, der har de samme værdier.

Pladserne, der er gået sammen om at starte Camp Now op er:

Jylland: Ribe Camping, Stensager Strand Camping, Grønninghoved Strand Camping, Vestbirk Camping, Øster Hurup Camping, Grenaa Strand Camping, Bryrup Camping, Løkken Klit Camping og Hytteby, Klim Strand Camping, Råbjerg Mile Camping,
Fyn: Vejlby Fed Strand Camping
Sjælland: Vemmetofte Strand Camping